top of page

A 6x5 több, mint Taxi
Bemutatjuk szolgáltatásainkat

A nagyszerű szolgáltatás nagyszerű kollégákkal és valódi tapasztalattal kezdődik, ezért nagyon sokat fektetünk abba, hogy a legjobb embereket válasszuk ki a csapatunkba. Lesz egy sofőröd aki ismeri a pontosságot, a biztonságos vezetést de a stílusa is közel áll hozzád!  Célunk, hogy ne csak az igényeid elégítsük ki, hanem felülmúljuk a Taxi szolgáltatással kapcsolatos elvárásaidat is! Szolgáltatásainkról bővebb információt és árajánlatunkat kérd telefonon, hívd a +3674555555 számot most!

A 6x5 Taxi szekszárd, mindig veled! Taxirendelés.

Taxirendelés

Hívj taxit bármikor! Szolgáltatásunk a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető! Tapasztalt sofőrjeink gyorsan, de biztonságosan célba juttatnak, bárhová is utazol. Viteldíjunk korrekt és minden autónkban biztosítjuk a a bankkártyás fizetés lehetőségét. 

a 6x5 taxi szekszád, virágküldés, virágfutár szolgáltatás.

Virágfutár

Egy gyönyörű virágcsokrot vagy egy figyelmes ajándékot szeretnél adni valakinek azonnal? Esetleg egy sűrgős levelet vagy kiscsomagot kell gyorsan címre juttatnod? A 6x5 Taxi express futárszolgáltatásával Szekszárdon, akár 1 órán belül teljesítjük a küldeményed átadását. Hívj minket most!

6x5 taxi Szekszárd, reptéri transzfer szolgáltatás.

Reptéri transzfer

Gondolkodj előre, és biztosítsd kényelmes utazásod már az indulástól! Szekszárdi vagy környékbeli indulással minőségi, megbízható reptéri transzferszolgáltatást biztosítunk az általad megrendelt időpontban.

A 6x5 taxi szekszárd bevásárlás szolgáltatását

Bevásárlás

Szükséged van valamire, de nem szeretnél kimozdulni? Hívd a 6x5 Taxit és rendeld meg a bevásárlás szolgáltatásunkat! Mi beszerezzük amire szükséged van és rövid időn belül az ajtódig szállítjuk.

a 6x5 taxi Szekszárd, sofőrszolgálat.

Sofőrszolgálat

Alkoholt fogyasztottál vagy buliztál és nem szeretnéd az autódat otthagyni? Szervízbe vagy kozmetikába szeretnéd vinni az autódat, de nincs rá időd?  Vagy csak szeretnél a saját kocsiddal utazni? Kérd sofőrszolgáltatásunkat és segítünk!

a 6x5 taxi szekszárd bortúra

Bortúra

Válogass a Szekszárdi borvidék legjobb pincészeteiből. Harminc jelentősebb és több tucat kisebb kézműves borász várja látogatásod. Bármelyiket is választod, a 6x5 Taxi munkatársai tájékozottak, így sofőrőd felkészült szállítód lesz! 

bottom of page