top of page

Válaszd a 6x5 Taxi Szekszárd csapatát!

Gyors és barátságos, professzionális szolgáltatásokat kínálunk Szekszárd és Tolna megye egész területén. 20 fős csapatunk tapasztalt és udvarias, mind elkötelezettek vagyunk az utasélmény mellett. A Szekszárdiak tudják, hogy a 6x5 Taxi mindenhova elmegy az utasaiért, minden szurdik opció és minden borászat. Mi nem mondunk nemet! Ami igazán kiemelkedik, az az elkötelezettségünk, a kedvező árak és a részletekre való odafigyelés. Lépj kapcsolatba velünk, ha szakértő munkatársunktól többet szeretnél megtudni arról, hogyan tud segíteni neked  a készséges csapatunk!

6x5 taxi logó, sárga alapon a telefonszámunk látható

Gyakran utazom a 6x5 Taxi csapatával, mert gyorsak és megbízhatóak.  A legtöbb esetben 5 perc alatt kiérnek, számíthatok rájuk amikor igazán szorít az idő. 

Tóth Zoltán

Legyél a partnerünk!

Dedikált partnerként biztosítjuk vállalkozásod számára a 6x5 Taxi csapatának kiemelt szolgáltatásait. Rendszeres foglalással rugalmasan, elsőbbségi rendeléssel kiemelt figyelemmel kezelünk, akár közvetlen rádiókapcsolattal. 

6x5 Taxi - Dedikált partner program. Részletekért hívd kollégánkat!

patyolat chemicals_edited.png
tip-top-autokozmetika logója
vibe logó, a vibe felirat keretezve függőlegesen tükrözött b betűvel
A SÉD söröző logóján a SÉD szó, alatta: söröző szó található. Két oldalán illesztett szalagon, pedig a nyitás dátuma szerepel, ami 1997-ben volt.
bottom of page